Diverse trainingslocaties

Diverse  trainingslocaties   =   leren  in  de  praktijk.

 

Puppie cursus in de Heldense bossen

Cursus beginners op industrieterrein Panningen

Cursus voor ver gevorderde diverse locaties van Venlo tot Venray

 

 

 

 

 

 

De 1ste kennismaking en behendigheidstrainingen vinden plaats op het trainingsterrein aan de Medegebroekweg. Dit terrein is gelegen aan de zijkant van restaurant de "Turfhoeve", welke zich bevind aan de Middenpeelweg 1 te Sevenum.

Alle andere groepscursussen vinden plaats op diverse locaties in Helden, Panningen en voor de ver gevorderde cursist in de diverse dorpen gelegen van Venray tot Venlo.

Zo bereikt U mijn trainingsveld gelegen in de buurt van de A67 en de Schatberg in Sevenum.

Komende vanuit richting:

Maasbree, gemeente Peel en Maas, Helden, Panningen, Kessel, Roggel, Heythuysen, Neer over de N277 de Middenpeelweg.
U rijdt onder het viaduct van de autosnelweg de A67 door en dan rijdt U naar de 1st volgende rotonde. U slaat op de rotonde linksaf richting Camping de Schatberg.
Direct daarna slaat U weer linksaf en U rijd achter het tankstation op een ventweg. Daarna direct rechtsaf slaan de Medegebroekweg in. Rij restaurant de Turfhoeve voorbij en gelijk naast de Turfhoeve, bevind zich mijn trainingsterrein.

Komende vanuit richting:

Horst aan de Maas, Horst, Sevenum, Griendtsveen, Venray, Leunen, Wanssum, Tienray, Kronenberg over de N277 de Middenpeelweg. U rijdt naar de rotonde welke naar de Camping de Schatberg leid. U slaat op de rotonde rechtsaf richting Camping de Schatberg.
Direct daarna slaat U linksaf en U rijd achter het tankstation op een ventweg. Daarna direct rechtsaf slaan de Medegebroekweg in.
Rij restaurant de Turfhoeve voorbij en gelijk naast de Turfhoeve, bevind zich mijn trainingsterrein.